МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Хотел-механа Добърско се намира в полите на Рила планина, с неповторим изглед към Пирин и Родопите. Ще го видите още с влизането си в село Добърско, старинно българско селище, само на 17 км от прекрасния ски-курорт Банско, на 18 км от Разлог,  отдалечено е на 180 км от София, на 130 км от Пловдив и на 70 км от областния център Благоевград. В землището на селото започва защитената територия на Национален парк Рила. От тук тръгват някои от планинските маршрути, добре известни на запалените планинари.

Хотел-механа Добърско е двузвезден хотел, предлагащ на своите клиенти комфортни стаи на атрактивни цени, механа в традиционен стил с местни специалитети, лобибар, външен басейн, сауна и други удобства.

Хотелът е прекрасно място за любителите на зимни спортове, планинари, туристи и рибари, и за всички, искащи да се откъснат от шумното ежедневие на големия град, търсещи тишина, мек климат, слънце, чист въздух и спокойствие.

Хотел-механа Добърско предлага два мезонета, една единична и 18 двойни стаи, всички със собствен санитарен възел (тоалетна и баня), собствено отопление и кабелна телевизия. В хотелския комплекс има паркинг, ресторант-механа, лоби-бар, бар-барбекю, лятна градина, детски кът с катерушка, пързалка, люлки, сауна и открит плувен басейн.